готель Рубель

готель Рубель

Місто Яремче – загальновизнаний історично осередок відпочинку та туризму Івано-Франківської області, та зване, туристичне “серце” Українських Карпат. Щоб пізнати красу та мальовничість Карпат обов’язкова слід відвідати саме це місто, адже розміщене на перетині багатьох карпатських маршрутів та розташоване в межах Карпатського національного природного парку. На території парку ростуть рослини віднесені до Червоної книги України (арніка гірська, родіола рожева, сон білий, сосна кедрова, журавлина дрібноплода) та рослини віднесені до Європейського червоного списку: борщівник карпатський, медунка Філярського та первоцвіт полонинський. Варто відзначити чудове транспортне сполучення та зручність, саме з Яремче вирушити у гірські пішохідні маршрути: “Урочище Дрібка - Скелі Довбуша ”, “Урочище Дрібка - Скелі Добуша - гора Маковиця ”, “Місто Яремче - водоспад Дівочі сльози - полонина Туршугувата - полонина Буковець - перевал Пересліп - місто Яремче”, “Місто Яремче - хребет Чорногориця - полонина Щівка - полонина Чорногориця - місто Яремче ” та ін. Відпочинок в Карпатах надає можливість пізнати унікальну культурно-історичну спадщину Гуцулів, що характеризується давніми традиціями, цікавими звичаями, унікальністю говірки та пісенної культури.
Готелі в Яремче відзначаються високим сервісом та гостинністю, готовністю персоналу оперативно реагувати на потреби вибагливого туриста. Адже, нікого вже не здивуєш наявністю сауни та басейна, конференц-залу, тренажерного залу, більярду в готелі. Саме тому готелі, які орієнтовані на зацікавлення гостей, розробляють авторські інтер’єри, відкривають в межах готелю Спа-зони та ресторани, що орієнтуються не тільки на суто українську кухню, а на багато національну кухню. У відомих Яремче готелях Вам запропонують індивідуальні програми відпочинку, що передбачають пішохідні або велосипедні екскурсійні маршрути, риболовлю, водний гірський рафтинг, прокат гірського спорядження тощо.
Саме на такий високий рівень сервісного обслуговування туристів зорієнтований готельно – оздоровчий комплекс Hotel Rubel. Розташування готельно – оздоровчий комплекс є унікальним та сприяє максимальному єднанню з природою, отримання задоволення від перебування. До Ваших послух номери классу Люкс та напівлюкс, що відзначаються цікавою родзинкою, наявністю лоджії з видом на гори. Ресторан порадує стравами європейської, української та середземноморської кухні та можливістю організації омріяної вечірки, весілля чи дня народження. Гостей з дітьми приємно здивує дитяче меню та можливість проведення дитячих свят. Персонал готельно – оздоровчого комплексу Hotel Rubel організує для Вас унікальний відпочинок, позитивні емоції та незабутні враження. До Ваших послуг: відвіданя цікавинок Карпат, рафтинг, риболовля, полювання, прогулянки на конях. Наші відкриті басейни з підігрівом наповненні чистою артезіанською водою дозволять забути про термальні купальні Будапешту. Світлини зроблені під час відпочинку в Карпатах будуть для Вас нагадуванням щасливих моментів та закликом повернутися в Рубель.

Популярні публікації